Прочутият в САЩ проф. Стамен Стаменов разкрива кой управлява Земята (ВИДЕО)

9
987

Проф. Стамен Стаменов направи уникални разкрития за живота на Земята, управляван от същества от друг вид, за същността на човека и неговата роля

През 1994 г. в Галактиката се води галактическа война, която вече е спечела от силите на Светлината.

Този път силите на мрака няма да могат да държат в робство и в подчинение Човекът, който е носител на галактически разум.

Затова е създадена и т.нар.  Галактическа федерация на светлината, а в САЩ е въведено понятието екзополитика, чиито представител и изтъкнатият проф. Стамен Стаменов.

stamenov
Проф. Стамен Стаменов

Галактическата федерация на светлината се занимава с опазване живота на Земята и на земляните.Разработвайки теорията за извън планетарното пространство, проф. Стамен Стаменов написа и няколко книги, една от най-ярките е “Кой управлява Земята?”

Вие сами ще изгледате видето, за да чуете лично от проф. Стамен Стаменов какви пояснения направи, а ние ще разкажем малко за живота на световно признатия български учен.

Проф. Стаменов има необикновена съдба.  Той е роден в Етрополе през 1956 г.

Въпреки, че е завършил военно-въздушното училище в Долна Митрополия и  ВМИ, проф. Стамен Стаменов става свидетел на множество прояви на НЛО.

ekzopolitika
проф. Стамен Стаменов

През 1986 г. той се запознава с друг свидетел на НЛО, писателят Димитър Делян.

Тогава проф. Стамен Стаменов основава клуб, който изследва проявите на НЛО и извънземен разум.

През 2006 г. проф. Стамен Стаменов се развежда, а неговият личен астролог го съветва да замине в Ню Йорк, писаха в mit777.blog.bg.

Там с проф. Стамен Стаменов се случват доста неочаквани, дори необикновени събития.

Неговата съседка го мотивира да се яви на кастинг на съревнованието „Америка търси таланти“.

Проф. Стамен Стаменов успява да впечатли публиката и стига до финала.

Когато представя своето специално изпълнение, проф. Стаменов го посвещава на президента Буш, който същия ден чества своя 60-ти юбилей.

Проф. Стамен Стаменов печели риалитито, а лично президентът Буш му изпраща благодарствено писмо за поздрава.

 

loading...

9 КОМЕНТАРИ

 1. Интересно, но имам един въпрос- а защо на вас г-н професор те НЕ пречат, как така точно на вас и други учени в тази област е открито това познание, с какво вие сте по-добри, вашите гени са различни, не могат да ви попречат да достигнете до тези знания и факти?????

 2. Втори опит за коментар… Не знам защо, но първия не беше пуснат… Страх от истината може би?
  Та, по какво е професор г-н Стаменов?
  Може би на една измислена Международна академия?
  И ако е така дали и останала информация в статията е вярна?

  • Akoyto tvurdi, che informaciqta ne e vqrna, kak shte go dokaje ? Nad Vulchedrum Severozapadna Bulgariq e minavalo NLO, i to nogokratno, i malcina sa gi vijdali.

   • Ако мислиш,че нещо ти се разбира-жестоко се лъжеш.Намери си друга клавиатура и започни да пишеш нормално .

    • и да си смени клавиатурата , пак нищо няма да му се разбере…и тo “ногократно” …защото, проблема не е в клавиатурата…

 3. Валентин Паунд а вие в теория на практика над Хирошима от (светлина на умовете …Айщаинови ли вярвате ?
  Този човек не говори към невяврващите а за вярващите, защото всичко е свързано от време легенди … за да стигне до времена днешни!
  А към вас Димитър и Боби с уважение бъдете и към този що мислите за неук , защото не знаете мястото му дали не ще е по- високо от вашето избрано във вечното ❗️

 4. Стамен Стаменов не е професор, още по-малко прочут. Този човек сам каза, че той не вярвал на земните академии и т.н., та неговата “професорска” титла му я били дали от Галактическата федерация на светлината! Това са негови думи! Така че не знам защо хората продължават да го наричат професор?! Колкото до позорното му участие в America’s got talent … победител не е, това е сигурно, стигнал е напред, незнайно как, вероятно е бил един от глупаците, които са там, за да им се смеят хората. Нелепото му участие, “свирейки на зъби” все още се намира в сайтовете за видео споделяне. Айде стига с този смахнат тип!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.