Помогнете: МВР издирва изчезналата Дора под дърво и камък

0
252

Вече цяла седмица близките на Дора Колева не могат да я открият. Издирването от полицията също е в задънена улица

Това е Дора Колева Сн: МВР

Дора Георгиева Колева е от град Сливен и е на 38 години.

На 23 ноември напуснала своя дом. До днес няма никакви вести за младата жена.

Дора е висока 165 сантиметра. Има слабо телосложение. Дълга кестенява коса. Често пъти я носи свита на кок и защипана с шнола.

Лицето й е бяло и продълговато. А очите са кафяви.



В деня на изчезването Дора Колева носела светло сиви дънки. Била обута с маратонки в бяло и в червено. Облякла анурак в черно и оранжево.

На 23 ноември Дора не се завърнала вкъщи. Близките й не могли да я открият на телефона. Не я намерили на гости у нейните приятели. Затова потърсили съдействие от полицията.

Ако някой е виждал жената от снимката през изминалите дни, нека се обади на тел. 112. На тел. 044 64 43 11 или на номер 0898 460 048, писа slivenpost.bg. Това са телефоните на инспектор Динев от полицията в Сливен, който извършва издирването.

Можете да оставите съобщение в най-близкото до вас поделение на МВР.

През изминалите дни е възможно Дора да е напуснала Сливен и да се е установила в някое съседно село. Може да е отпътувала с обществен транспорт или с частен превоз към Бургас, към София или към друга точка на страната.

Може да сте забелязали младата жена на автобусната спирка или на гарата. Може да сте я засекли в някоя хранителна верига или в МОЛ.

Може да е била сама или в компанията на други хора.

Информацията, с която вие разполагате може да ви се стори оскъдна. Но за инспектор Д. Динев може да се окаже изключително важна следа лесно и бързо да открие изчезналата Дора Колева. И да я върне при нейните близки, които са силно разтревожени.

Още повече, че днес заваля първия сняг и те станали още по-притеснени къде е и дали е добре.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.