Боби Ваклинов: Няма не искам, ваксинирайте се!

0
252

Боби Ваклинов, който се прочу като репортер в „Господари на ефира“, е напълно „за“ ваксините срещу Ковид-19 и не го крие!

„Ако ти е писнало от „новата нормалност“ и ти липсва „доброто старо време“ – ВАКСИНИРАЙ СЕ!

Боби Ваклинов
Боби Ваклинов агитира за ваксинирането срещу Ковид-19

В САЩ, Канада, Великобритания стартираха кампании по ваксинация на населението. Тези държави са част от най-силните икономики в света и вероятно ти имаш роднини, приятели, познати, които си изкарват прехраната там и имат относително добър стандарт на живот.

САЩ, Канада и Великобритания със сигурност не смятат да загърбят геополитическото си могъщество и водещата си роля в световен мащаб. За да поддържат хегемонията си обаче са им необходими хора – здрави хора.
За тази цел започват масово да ваксинират населението срещу корона вирус, защото съществува световен научен медицински консенсус, че:

1. Ваксините са надеждни – около 95% при Pfizer и Moderna, а при AstraZeneca между 62% и 90% – т.е. – спазен е най-важният принцип – ползите от ваксината са значително по-големи от възможните странични ефекти!



2. Страничните ефекти – най- честите са като при повечето ваксини – температура, отпадналост, главоболие болки в мускулите. Те всъщност показват, че ваксината работи и причинява имунен отговор!

3. Ваксината срещу COVID – 19 е преминала през всички етапи на одобрение, подобно на всички други ваксини досега!

4. Отговор на въпроса „Кога пък я направиха тази ваксина?“ – с добра организация и огромен ресурс – да не забравяме, че цялата световна общност се изправи срещу една обща заплаха!

5. Никой не иска да те чипира. Имаше един, който искаше да ти го сменя, но след като си взе имотите, за които дойде, се отказа!

Крайно необходима е комуникационна кампания, в която ПРЕД КАМЕРА да се ваксинират първите хора в държавата, публични личности, актьори, певци, спортисти, за да се покаже на всички, че ваксинирането е безопасно!

Липсва ти излизането по клубове, ходенето по ресторанти, шляенето в мола, блъскането във фитнеса?! И на мен ми липсва! НО БЕЗ ваксиниране не знам дали скоро ще успеем да си го позволим по същия начин!

Няма „60 на 40“, няма „80 на 20″ – най-добрата антикризисна мярка, И за бизнеса включително, е ВАКСИНАТА!“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.