Валерия за ползите от физиогномика като себепознание и познание за околните

0
514

Валерия Цимбал гостува в предаването  „Пътят”  на TV1

Валерия говори за метода физиогномика в предаването „Пътят“

Заедно с водещата Мария Дамянова разговарят за физиогномика.

Физиогномиката е метод, който се занимава с връзката между формата и чертите на лицето на човек и неговият характер.

Всеки един детайл дава полезна информация – формата на носа, на очите, на веждите, дори образувалите се бръчки. И онзи, който умее да я разчита, ще научи интересни факти за същността на човека до него или срещу него.

Родената в Украйна Валерия Цимбал е специалист по физиогномика. Тя е завършила  „Икономика“ и „Физиогномика“. Владее 7 езика. Известно време е живяла и работила в Германия и в САЩ. В Америка  се запознала и се омъжила за българин. Младото семейство се завръща в България. И така България се превръща в роден дом на Валерия вече 11 години.



Преди да започне да се занимава с физиогномика, Валерия изкарала курс за козметик в САЩ. Когато пристигнала в България, започнала да работи като козметик. Докато правела масажи на лицата на своите клиенти и други процедури, забелязала, че всеки човек притежава специфични черти.

Започнала да се интересува и така попаднала на физиогномиката. Във всяка страна тя е разглеждана по различен начин. В България е позната като френология. Учителят Петър Дънов е писал такава книга.

Валерия завършила украинската школа, която се базира на методите на КГБ.

Не пропускайте видеото долу.

От въпросите на Мария Дамянова, от обясненията и коментарите на Валерия Цимбал ще научите изключително интересни и полезни факти. Те могат да ви бъдат полезни във вашето ежедневие.

Валерия прави нагледен анализ на различни хора и на схеми с носове, очи и челюсти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.