С какви дамски якета ще посрещнем пролетта на 2021?

0
248

С какви дамски якета ще посрещнем пролетта на 2021?

Tоплите пролетни дни наближават и ще дойде време да се съблекат дебелите палта, за да се облекат пролетни дамски якета. Това винаги е хубав момент – да се почувстваме по-леки, по-слаби, по-красиви, по-модерни. Дамските якета за преходните сезони са винаги много цветни и интересни като модели и материи и неслучайно модните брандове им отделят толкова голямо внимание. За пролетта на 2021 стилът на дамските якета вече е решен и можете да започнете спокойно обновяването на гардероба си с последните тенденции. Ето какви ще бъдат те:

якета

Двулицево дамско яке

Представете си удобството да имате не едно, а две якета, без това да ви заема излишно място и да плащате двойна цена. Двулицевите дамски якета ще са супер актуални този сезон, като от едната страна цветът е ярък и впечатляващ (например жълто, оранжево), а от другата страна класическо черно.



Благодарение на това двулицево яке ще можете да се обличате според настроението си, без да се тревожите, че внезапно появилият се пролетен вятър ще ви простуди.

Поларено дамско яке

Те са меки като прегръдки, несравнимо по-леки от зимните якета и в най-различни цветове. Такъв тип дамски якета са удобни за забързани дами с много задачи, които водят активен начин на живот между залата за спорт, разходките с децата и уикенд-пътуванията.

Колкото до цветовете на тези дамски якета, изборът е много голям. Интересно ще е да съчетаете якето и маратонките или да заявите ясно, че зимата ви е омръзнала, като заложите на много свеж цвят като ябълково зелено или слънчево жълто.

Капитонирано дамско яке

Ако сте от зиморничавите дами и ви е трудно да се разделите със зимната пухенка, можете просто да я замените с нейния пролетен вариант. Преходните капитонирани якета дават топлината, от която се нуждаем, но без да сгряват прекалено в хубавите слънчеви дни.

Задължително си изберете ярък, весел, пролетен цвят, за да се радвате на положително и свежо настроение.

Не забравяйте да перете такива якета на специалните програми за пух, за да не губят бързо своите качества.

Спортно дамско яке

Хубавите дни предполагат повече разходки и спорт на открито. Карането на велосипед вече също е възможно, така че не пропускайте да обновите гардероба си с ново спортно дамско яке.

Те са от леки материи с памучна подплата и цветни ципове. Често имат шарки по ръкавите и гърба, за да се почувствате истински енергизирани и да не пропускате тренировка.

Едно хубаво спортно яке ще ви даде стимул да сте по-често навън, да сте в движение и с висок тонус. Какво по-добро начало на топлия сезон от това!

Дамско кожено яке

Рокерските якета отдавна не са облекло само на момчетата с моторите. Класическия вид на якетата им се харесва и на дамите, които носят огъня в себе си. Коженото яке е идеален избор за преходния сезон, защото пази много добре от вятър.

Традиционно е от черна на цвят кожа, но тази пролет е позволено да експериментирате и с цвят горчица.

Обикновено кожените якета са с много ципове – на ръкавите, на страничните и горните джобове, но ако металът ви идва прекалено много, заложете на по-изчистен модел, той също ще е много актуален.

Тези и още много модели дамски преходни якета ще откриете на Bolf.bg

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.