Стойчо Керев разкрива бъдещето на България и на света

0
437

Журналистът и продуцент Стойчо Керев отново ни изненадва

Стойчо Керев гостува на Росен Петров

Стойчо Керев гостува на Росен Петров.

Пред камерите на култовата поредица „Операция История“ по Bulgaria ON AIR двамата ерудирани българи разискват изключително важни теми.

Единият от въпросите е свързан с древността на българската земя.

Както и Стойчо Керев потвърди, по нашите земи са се случвали библейски събития. Те са свещени и има безброй много доказателства, които са в подкрепа на подобно твърдение. Като започнем от Тракийската цивилизация. А преди нея и Варненската, която е датирана от официалната наука, че е на девет хиляди години.



Росен Петров поставя въпрос, който много българи си задават. Какво от това, че ние сме потомци на такива древни цивилизации и живеем на свещени земи, когато „Топлофикация“ например надува сметките. И не само това. Имаме безброй много битови проблеми.

Стойчо Керев дава изключително интересен отговор, който ще научите от видеото долу.

Освен за древните пирамиди и за експедициите до Марс, Росен Петров и Стойчо Керев разговарят за древното пророчество на Свети Малахий.

Правят анализ на настоящата обстановка с коронавируса и предстоящия бъдещ световен ред.

Стойчо Керев казва, че нов световен ред ще има. Всички преки и косвени събития, които ни се случват го подсказват. Живота, който сме водили през изминалите години до 2019 г., никога повече няма да бъде същият.

Още изключително интересни и полезни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Росен Петров.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.