Силва Дончева за настоящето и бъдещето на България и на света

0
1179

Астрологът Силва Дончева коментира какво точно се случва с нас и със света

Силва Дончева говори за света и за България

Светът се променя всеки път, когато се образува някаква специална планетна конфигурация. И по-точно, когато се струпат няколко тежки планети.

Такова струпване е имало миналата година, когато се появи коронавирусът.

Интересен е съвпадът на Сатурн и Уран.

Подобен съвпад, наречен квадратура, се случва веднъж на повече от 40 години.Последният подобен съвпад е станал през 1988 година. Следващият ще бъде през 2032 година.

През 1988 г. съвпадът е в Стрелец. Светът започна да се реформира и да се глобализира. По-голяма свобода между хората и по-голяма комуникация между хората донесе тази конфигурация. Освен това засилени търговски отношения и осигури възможности за повече пътувания.

През 2000-та година е осъществен сблъсък между двете планети. Този сблъсък донесе конфликт между старото и новото.

В момента ние сме свидетели на подобен сблъсък между Уран и Сатурн.

Външното проявление на този сблъсък е здравната криза. А всъщност става дума за финансова и политическа криза. Не само у нас, но и по света.

Миналата година е имало съвпад на Плутон и Сатурн. Проблемите, които ескалираха са точно свързани с политиката и с парите. А проблемите със здравето са само инструмента.

Всички са вперили поглед в здравето и затова пропускат огромните политически и финансови промени, които се случват на Земята.

Уран и Сатурн са сблъсък на земната и на въздушната стихия. Това означава голяма суша. Миналата година имаше и реална природна суша. Но тази суша се изразява и в пресъхнали творчески решения. В липсата на далновидност за правилни решения.

Последиците ще ни преследват през следващите години до 2025 г.

Уран е в Телец. Това са парите в джоба на всеки един човек.

Не пропускайте видеото долу. Коментарите на астролога Силва Дончева са не само интересни. Те са изключително полезни и ни отварят очите за много от нещата, които ние се случват тук и сега.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.