Христо Нанев разкрива пророчествата за България до 2030 г.

1
1174

Писателят дава ексклузивно интервю

Христо Нанев

Пред Таня Борисова от „Портал 12“ Христо Нанев ни пренася в бъдещето.

Писателят Христо Нанев е най-големият изследовател у нас на българските феномени. Това са преподобна Стойна, баба Ванга, Слава Севрюкова, дядо Влайчо, Любомир Лулчев.

Като феномени са били надарени със свръх сензитивност и с пророчески качества. Помагали са на хората да решават своите тежки житейски проблеми. Давали са полезни съвети за лечение и за оздравяване.

И не на последно място са виждали какво ще се случи в бъдещето. И то не само в бъдещето на отделния човек, а и в бъдещето на страната.



Слава Севрюкова предсказала, че ще дойде момент, в който българите масово трябва да се завърнат обратно в България.

Феноменът леля Слава казвал още, че България е чувствителна зона. Когато страната е добре и светът е добре. Когато в България настъпят проблеми и светът започва да преживява кризи.

Учителят Петър Дънов казал, че българският народ притежава култура, за която никой не подозира. Включително и самите българи. Но това е културата на братството, свободата и на равенството.

В момента групи от българи в чужбина замислят нова промяна в страната. Те казват, че когато се приберат обратно, няма да търпят начина на живот и порядките, които се случват у нас.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Таня Борисова и от коментарите на Христо Нанев ще научите изключително полезни нови неща.

*****

Екипът, реализирал предаването се обръща с молба към своите хиляди почитатели:

„Портал12 е алтернативна медия. Подкрепете ни от тук ► https://portal12.bg/podkrepa или от тук ► https://www.paypal.me/portal12″

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.