Предсказанията на Слава Севрюкова за бъдещето на България

0
493

Слава Севрюкова успяла да проникне в бъдещето

Слава Севрюкова

В предаването „Дневниците на уфолога“ с автор и водещ проф. Стамен Стаменов по „Скат“ ТВ гостува Христо Нанев.

Писателят Христо Нанев е известен като изследовател на живота, способностите и предсказанията на великите български феномени.

В интернет пространството има множество теории и предсказания за бъдещето на планетата и на човечеството.

Едни от тях са доста песимистични. Има твърдения, че животът на Земята ще погине, затова е важно още сега да се търсят нови планети за заселване.



Според други, Земята няма да загине.

Христо Нанев, като познавач на Слава Севрюкова, казва, че тя била абсолютен оптимист.

Великият феномен успял да надникне в бъдещето. Там леля Слава, както я наричали нейните познати, видяла, че бъдещият човек ще успее да постигне огромни духовни висоти.

Постиженията на Слава Севрюкова са насочени в няколко направления. В областта на науката, в областта на духовното и в областта на генезиса.

Духовно извисени хора е имало още в миналото. И Слава Севрюкова умеела да ги усеща в момента, в който ги зърне.

Хора, които не са духовно чисти, тя не допускала до себе си. Не искала да разговаря с тях. Не ги допускала в дома си.

Леля Слава имала ясна представа за бъдещето на България. Тя знаела, че Тодор Живков ще бъде свален от власт. Но пазела информацията в тайна, защото била наясно, че ако каже подобно нещо, ще бъде арестувана.

Слава Севрюкова многократно повтаряла, че България ще се оправи, когато българите от чужбина се завърнат в страната. Тези предсказания са били правени преди 1990 г. В онези години, както много от по-зрелите българи си спомнят, излизането зад граница било изключително трудно. И никой не си е представял, че стотици хиляди българи ще бъдат принудени да работят в чужбина, за да изхранват семействата си.

Леля Слава казвала, че проблемите на България са лоша карма, натрупана заради преследването на богомилите. Но ще дойде ден, в който кармата ще бъде изплатена и животът у нас ще стане коренно различен от настоящия.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на проф. Стамен Стаменов и от отговорите на Христо Нанев ще научи още любопитни и интересни факти.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.