Уникална бисквитена торта само за 30 минути (топ рецепта)

0
311

Тази бисквитена торта е лесна и страшно вкусна

бисквитена торта
Страхотна става тази лесна и вкусна бисквитена торта

Предлагаме ви рецептата за най-бързата бисквитена торта, която става само за има-няма 30 минути. Сигурни сме, че ще останете повече от доволни.

Трябват ни три пакета с обикновени бисквити, една кофичка цедено мляко, три лъжици обикновено кисело мляко, 250 грама сладкарска сметана, чаша и половина пудра захар, прясно мляко за напояване на бисквитите.

Първо трябва да си приготвим една купа, в която да разбием киселото мляко, заедно с една малка лъжичка пудра захар. С другата половин лъжица пудра захар си разбиваме течната сметана.

Трябва от нея да се получи пухкав и еднороден крем. След това смесваме двете по-горни млечни смеси заедно и ги разбъркваме много хубаво, за да се получи хомогенна маса.



Започваме после да си редим тортата по обичайния и познат на всички начин. Поставяме ред напоени в прясното мляко обикновени бисквити, после слагаме ред от крема от млякото и така отново и отново.

Редим тортата си ред по ред, докато не ни свършат продуктите за нея. Трябва непременно да я завършим със слой от крема, който после си украсяваме по наше желание.

Готовата и красива торта я прибираме в хладилника, където трябва да престои поне за четири часа, за да стегне хубаво. Идея нямате каква разкошотия се получава от нея като я вкусите.

Особено приказна е ако отгоре й наредите пресни ягоди. Може и всякакъв друг плод, разбира се. Зависи от това с какво разполагате и какво обичате да си похапвате.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.