Тази нощ е вълшебна: Всички ваши мечти ще се сбъднат

0
226

Не се колебайте да си пожелаете желания

Есенното равноденствие прави тази нощ вълшебна и вашите мечти ще се сбъднат Сн: ФБ

Тази нощ причина за сбъдването на мечтите не са падащи звезди. Те са най-честата причина да гледате към небето. Всяка видяна падаща звезда е гаранция, че Вселената е чула вашите молби.

Причината тази нощ да бъде вълшебна е есенното равноденствие. То настъпва в 23:00 часа на 22 срещу 23 септември.

По време на равноденствие нощта и денят са равни. И след това започва период на нарастване и на намаляване. Т.е. след пролетно равноденствие денят започва да нараства, а нощта намалява.

След есенно равноденствие протича точно обратният процес – денят намалява, а нощта се увеличава.



Езотериците казват, че точно когато нощта стане по-дълга и липсва достатъчно дневна слънчева светлина, човек трябва да активира своята вътрешна светлина. А това най-лесно се реализира посредством добри и положителни мисли. Молитви за добруването не само на отделния човек и неговото семейство. А за мир и добро на цялата страна, на цялата планета.

В нощта на есенното равноденствие много хора сънуват пророчески сънища. Запомнете какво ще сънувате нощес и се опитайте да разгадаете неговия смисъл в контекста на вашия живот и вашата съдба.

Тази вечер отново си направете оценка на живота и на онова, което сте постигнали до момента.

Преценете какво още бихте искали. Какво все още не ви достига. Наред с чисто прагматичните и материални неща като нова работа, нов дом, нов автомобил и други, не забравяйте здравето. Пожелайте си да имате силна воля, с която да отстоявате вашите принципи. Достатъчно смелост и борбеност, за да можете да реализирате вашите мечти. Достатъчно енергия и работоспособност, чрез които да задържите постигнатото възможно по-дълго време.

Тези качества ще ви бъдат необходими ако желаете да учите нещо ново или да следвате в университет. Да продължите да се развивате в духовен план. Да придобиете нови опитности, теоритични и практически умения.

Късмет и успех на всички!!!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.