Кубрат Пулев с велик нокаут! Кобрата: Бях прекалено добър!

0
467

На Кубрат Пулев не му липсва самочувствие!

Най-великият български боксьор Кубрат Пулев успя да запише още една славна страница от богатата си кариера. Той нокаутира още в първия рунд американеца Франк Мир на галавечер в Тексас като част от революционния формат „Триадна битка“.

Кубрат Пулев с нокаут в първи рунд

Кобрата започна по-добре мача. Той му нанесе ляв прав в тялото и главата. Това накара Мир да опита клинч, но не му се получи. Последваха размяна на удари, но тези на българина попадаха право в целта. След един от тях съдията прецени че Мир не може да продължи и отсъди победа за Пулев, което се случи в последната секунда на първия рунд.

Това е първи мач на Кобрата в този формат. Той дава шанс на ММА да се изявява заедно с бокса. Франк Мир е шампион именно в ММА.

„Уважавам съперника си, но бях прекалено добър за него. Бях по-бърз и той изобщо не виждаше ударите. ММА е хубав спорт, но боксът е на по-високо ниво“, каза Кубрат Пулев след победата.



Той получи дори специален шампионски пояс от „Триадна битка“, с което увеличи витрината си с още едно ценно отличие.

Кобрата продължава да се надява, че ще се качи на върха в професионалния бокс, макар вече да е на 40 г. Досега той има само две загуби в кариерата си, но и двете са от световните шампиони – Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

„Не съм се отказал. Гордея се, че стигнах до два мача за световната титла, но това не е таванът, усещам, че мога повече.“, сподели още бившият годеник на поп-фолк дивата Андреа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.