Кобрата след великия успех: Следващия път ще бъда друг!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Кобрата проговори за първи път след победата си!

Снощи Кубрат Пулев – Кобрата постигна своята 26-та победа на профиринга и с това отново се добра до мач за световната титла. Българският боксьор надделя над Хюи Фюри по точки насред “Арена Армеец”, видя TOPactualno.com.

Кобрата

Кобрата срещу Фюри на ринга

След този успех в типичния си стип 37-годишният софиянец заяви, че това е само началото. Той обеща още по-добър мач следващия път.

А следващият път всички се надяваме да се изправи срещу Антъни Джошуа в мач за световния връх. Това би бил последният шанс на нашия боксьор да стане световен шампион.

“Фюри е доста крив съперник, но успях да го победя с моя ляв прав. Щастлив съм, че трудът ми на тренировките се оползотвори. Претърпях някои контузии, но успях да се върна. Срещу Джошуа ще видите съвсем друг човек.” – закани се Кобрата.Той вече веднъж имаше шанс да се изправи срещу Антъни, но в последния момент отмени срещата поради контузия в рамото. Догодина обаче се надява всичко да е наред и най-после да се бие с британеца.

С победата си срещу Фюри Пулев вече е основен претендент за световната титла. По правилник трябва да се бие за поне един от поясите на Антъни, но все още не е ясно колко време ще се организира такъв мач.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар