Емилия стана майка за трети път: Нарича своето ново щастие двойно

0
230

Радостната новина лично сподели певицата

Емилия се радва на своите три деца Сн: ФБ

Преди една година Емилия гостува при Гала в „На кафе“.

Видеото с участието на красивата изпълнителка можете да изгледате долу.

Една година по-късно Емилия се радва на своето огромно щастие.

То е двойно за нея. От една страна, защото вече е майка за трети път. Малко жени могат да се похвалят с подобна радост и благословия.



От друга страна това е първото общо дете на Емилия с Жорж Башур.

Самата певица определя връзката си с този мъж като своята „най-голяма любов“.

Феновете на Емилия бяха на мнение, че Коко Динев е голямата любов на изпълнителката. Двамата станаха родители и на две дечица. Иван вече е на 13 години, неговата по-малка сестричка Мира е на 5.

Освен това в лицето на Емилия виждаха жената, която ще укроти Коко Динев. Защото той е имал връзки с много известни жени.

Но в един момент Емилия се залюби с Жорж Башур. А от днес двамата вече си имат и момиченце.

Това, че Жорж е голямата любов на певицата, сочи и фактът, че щастливата майка кръсти своята новородена дъщеричка на таткото. Бебето се казва Жоржина.

До средата на декември Емилия пазеше в тайна, че е бременна. Дали от суеверие? Тя си знае. Но призна, че ще става майка отново, когато вече започна да й личи. И когато прекъсна своите публични изяви, за да се подготви за предстоящото ново майчинство.

Преди почти четири години Емилия за първи път показа годежния пръстен от Жорж Башур. Това стана по време на церемония, на която певицата получи награда за песента “Как да изтрезнея“ в дует с Тони Стораро.

Тогава Деси Жаблянова, водеща на предаването “Коктейл” по Канал 3,  успя да вземе интервю от Емилия след официалната церемонията. И всички научиха, че връзката на Емилия и Жорж не е просто обикновен флирт, а нещо много по-дълбоко и по-сериозно.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.