Стана ясно коя е жертвата от коварното убийство днес

0
242

Кървав ден у нас днес

Тежко престъпление и коварно убийство извършиха днес в ж.к. „Лозенец“ в София Сн: ФБ

Всичко се разиграло направо светкавично. Както сме гледали по филмите.

Тази сутрин в ж.к. „Лозенец“ мъж на 50 години е застрелян в двора на жилищна кооперация на ул.“Бигла“, предаде DarikNews.bg.

Около местопрестъплението е имало очевидци. Те разказали, че колоездач минал недалеко от мъжа. И застрелял жертвата с пистолет. След това колоездачът успял да изчезне от погледите на хората.

Подаден е сигнал на тел. 112. На място пристигнала линейка на Спешна помощ. Но пострадалият починал в линейката, докато пътували към ВМА.



Изпратената линейка пристигнала на мястото на престъплението за 8 минути.

Медицинският екип заварил човека с три рани от куршуми в корема, както и със сериозна кръвозагуба.

Криминалисти предприеха незабавни издирвателни мероприятия.

Първо е открито оръжието, с което коварно е извършено днешното убийство. Килърът го захвърлил в кофа за боклук при входа на софийския Южен парк.

Криминалистите успели да открият и една раница. Отново хвърлена в контейнер, недалеко от мястото на престъплението, писа „Телеграф“.

До този момент извършителят все още не е открит и заловен. Няма информация за евентуалните мотиви. Издирването продължава. Но едно е ясно. Цялото престъпление е било добре замислено, планирано и детайлно обмислено.

Убиецът е знаел къде да причака жертвата.

Килърът е бил наясно къде и как да се отърве от оръжието и други улики. Преценил е къде и как да се скрие. С новите модерни технологии няма шанс да не бъде заловен. Но е възможно това да отнеме известно време.

Според БНТ, жертвата Любо Иванов е бивш криминалист от СДВР. Но той бил уволнен от системата за престъпления преди 10 години и е издирван с червена бюлетина на Интерпол.

Едната от работните версии е отмъщение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.