Щастливи в Англия: Кралица Елизабет Втора празнува своя голям рожден ден

0
224

Днешният ден е изпълнен с много събития на Острова

Кралица Елизабет Втора празнува рожден ден Сн: ФБ

Тази година Кралица Елизабет Втора празнува 70 години на трона.

А днес британският монарх навърши 96 години.

По случай празника Кралицата получила много поздравления от цял свят.

Но най-скъпи за нея си остават пожеланията от семейството.



Херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Катрин изпратили поздравителен адрес до Нейно величество. В него написали, че Кралицата е вдъхновение за хората не само в Обединеното кралство, но и по целия свят.

В Instagram са публикувани две семейни фотографии. На едната са принц Уилям и Кейт с кралица Елизабет Втора. Снимката е от изложение на цветя, организирано от Катрин през 2019 г.

На втората снимка кралицата е в компанията на всички правнуци и на принц Филип. Фотографията е заснета от херцогиня Кейт, която обича да снима своето семейство с фотоапарат.

Самата Кралица си направи лична фотосесия. На нея позира с два бели коня. Пословична е любовта на Елизабет Втора към конете. Тя се качва на пони, когато е на около 4 години. И оттогава до миналата година не е преставала да язди. Вижте първото видео долу.

Затова по случай рождения ден на кралица Елизабет Втора ще бъде представен специален конен галоп на „Кралското конно шоу“, което се провежда в Уиндзор. В него ще вземат участие коне от целия свят. Ще бъде впечатляващо!

По традиция гвардейските оркестри свирят маршове и други патриотични песни.

По традиция Кралицата празнува в тесен семеен кръг с деца, внуци и правнуци. Тази година отново ще спази наложената традиция.

 

 

***

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.