Честито на Ивет Горанова и на Елица Василева!

0
160

Поздравления за двете български елитни спортистки!

Честито на Ивет Горанова и на Елица Василева! Сн: ФБ

57-ото Европейско първенство по олимпийско карате за мъже и за жени в Газиантеп, в Турция се оказа успешно за Ивет Горанова.

Българската олимпийска шампионка извоюва сребърен медал в категорията до 55 килограма.

За 22-годишната Ивет Горанова, спечелената титла в Турция е шеста в блестящата й кариера.

В своя актив Горанова има два бронзови медала. Единият е  от Световното първенство в Дубай през 2021 г.  А вторият е от Мадрид в Испания от 2018 г.



Ивет Горанова е завоювала титла от Европейските игри в град Минск през 2019 г.  Има бронзов медал от Европейското първенство през 2019 г. в Гуадалахара.

Най-значимото постижение на младата спортистка е олимпийската титла през 2021 г. от Токио, припомни Гонг.бг. Ивет Горанова донесе първия медал за България в японската столица. При това медалът е златен, а българският химн преди една година огласи спортната зала.

За Елица Василева сега няма да изтъкваме нейните спортни постижения. Тя е популярна като част от националния отбор по волейбол. А ще я поздравим, затова, че вдигна красива и елегантна сватба.

Елица Василева се омъжи за спортиста Александър Атанасиевич.

Сватбената церемония се проведе в сръбската столица Белград. Присъстваха стотици гости. Преобладаваше броят на спортните личности от света на волейбола, колеги и приятели на младоженците.

Снимки от сватбата можете да разгледате ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.