Психолог: С тези цветове привличате късмета всеки ден от седмицата

0
276

Съветите на психолога са изключително полезни

Различни цветове носят късмет през всеки ден от седмицата Сн: ФБ

В помощ на всички читатели на topactualno.com отново се отзова психологът Катя Димитрова.

Тя изпрати тези полезни съвети, за да бъде в помощ на читателите на topactualno.com.

Всеки ден от седмицата е подвластен на отделна планета. Носи различна вибрация. Ако човек успее да синхронизира своите вибрации с тези на деня, късметът никога няма да го изостави.

Ден понеделник



Луната управлява първия ден от новата седмица. Това е планетата на зодия Рак. Знаете, че Луната е свързана с приливите и отливите. Затова и настроението през този ден е свързано с нестабилност. За да балансирате вашата нестабилност и разсеяност, заложете на цветовете бяло,  пясъчно и сребристо.

Ден вторник
Вторникът е подвластен на планетата Марс. Марс управлява зодия Овен. Денят е наситен със свръх енергия и желание за победа. Затова е добре за вас да изберете цветовете червено, бордо, керемидено, много тъмно оранжево или кафяво.

Ден сряда
Денят е подвластен на планетата Меркурий. Меркурий управлява Близнаци. Денят е благоприятен за провеждане на делови и лични срещи, както  и разговори от различно естество. Най-подходящи цветове са бял, светло жълт и небесно синьо.

Ден четвъртък
Денят е подвластен на планетата Юпитер. Юпитер управлява зодия Стрелец.  Обикновено този ден е изпълнен с положителна енергия. Свързва се и с благоприятни събития. За да бъдете в хармония с енергиите,  през този ден от седмицата заложете на цветовете зелен и виолетов.

Ден петък
Денят е под влиянието на планетата Венера. Венера управлява зодиите Телец и Везни. Характеризира се със спокойствие. Петък е и краят на работната седмица. Изпълнен е с очаквания за предстоящите почивни дни. Заложете на синьо и розово.

Ден събота
Този ден е под управлението на Сатурн. Сатурн управлява Козирог. Денят е изпълнен със земна енергия. Най-добре е да заложите на земните цветове – зелено в неговите различни разновидности, сиво, черно и тъмно синьо.

Ден неделя
Последният ден от всяка седмицата е подвластен на планетата Слънце. Слънцето управлява зодия Лъв. Наситен е с енергия за творчество, креативност и позитивизъм. Носете дрехи и аксесоари в златни тонове. Всички разновидности на жълто и златисто, портокалово оранжево и охра. Така ще активирате действието на великолепното Слънце във вашия живот.

Сърдечно благодарим на психолога Катя Димитрова, че сподели с всички читатели на topactualno.com своите опит и познания!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.