Страшен хит стана тази салата с краставици и кремообразен дресинг

0
244

Тази салата с краставици и кремообразен дресинг е върхът

салата с краставици и кремообразен дресинг
Невероятна е тази свежа лятна салата с краставици и кремообразен дресинг

Предлагаме ви рецептата за чудно вкусна и уникално лесна салата с краставици и кремообразен дресинг, която се превърна в истински хит в нета. Свежа и страшно вкусна тя ще се превърне в един от любимите ви летни деликатеси и никак не е пресилено да я наричаме така. Доволни ще останете.

Трябват ни три краставици, две лъжици ябълков оцет, една чаша заквасена сметана, една лъжичка сусамово олио, една лъжица накълцан на ситно лук, една лъжица ситно накълцан пресен джинджифил, сол на вкус.

Първо трябва да си нарежем на парчета краставиците. А от останалите изброени продукти си правим дресинг, който разбъркваме хубаво, за да се превърне в еднородна смес.



С този дресинг си заливаме обилно салатата, но не я консумираме веднага. Оставяме я да престои за една нощ в хладилника и чак на другия ден я сервираме на трапезата.

Както виждате, това чудо е съвсем елементарно, много бързо и изключително лесно. Всеки би се справил, дори и със завързани очи.

За сметка на това обаче нямате идея каква вкусотия става.

Тази разкошна на вкус салата е идеална за лятото, защото е охладена, апетитна и много, ама много върви с чаша ледено студено узо.

Пробвайте и ще видите колко доволни ще останете.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.