Вижте Красимир Каракачанов в неговото ново амплоа

0
141

Той продължава да бъде социално активен

След успешната кампания „Бъди войник“, Красимир Каракачанов вече не е в политиката. Но той продължава да развива обществена и националистична дейност.

Бившият военен министър има свое авторско предаване в  ТВ „България 24“ (bulgaria24.org). Неговото заглавие е „България над всичко“.

Бившият военен министър Красимир Каракачанов се е посветил на национални каузи

Авторският проект на Красимир Каракачанов е седмично предаване за история и за политика.

Темите, са били засегнати до сега са свързани с опитите да бъде потискано нашето национално самочувствие и да бъде преиначавана българската история.



Не пропускайте трите видеа долу.

К. Каракачанов: Как българите са прогонени от един революционен бастион на българщината.

„К. Каракачанов  в Смърдеш: Турците 2 пъти го опожаряват, отрязват главата на войводата Чекеларов“

Кампанията „Бъди войник“ продължава да бъде активна по различни начини.

Например, на 28 ноември 2022 г. военнослужещи от „61 механизирана бригада“ са изнесли презентации на тема „Българската Армия – избор и призвание. Стани един от нас!“. Презентацията е представена пред ученици от СУ „Райчо Каролев“ в град Габрово и пред ученици от СУ „Васил Левски“ в град Карлово.

На ритуалния плац към Единния център за начална подготовка (ЕЦНП) в град Плевен преди седмица е проведен ритуал за полагане на военна клетва на 25 души български граждани без военна подготовка – резервисти.  От тях  12  са жени.
Командирът на ЕЦНП полковник Иван Вълев поздравил резервистите и подчертал , че „От този ден вие поемате нелеката отговорност в тези тежки времена да пазите най-свидното – Родината и да съхранявате изконните ценности на страната, запазили ни като народ и като нация“.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.