Астрологът Мира Кунева с прогноза за 2023 година

0
424

Изключително полезна информация

Мира Кунева в „Без формат“ с прогноза за 2023 година

Топ астрологът Мира Кунева гостува в култовото предаване „Без формат“ на ЕТВ – Хасково.

Заедно с автора и водеща на предаването Христина Котларска разискват аспектите на 2023 г.

Мира Кунева обяснява, че на 7 март Сатурн влиза в знака Риби. А Уран в Телец са хармонично свързани в секстил. До 2025 г. всички аспекти, които Уран ще образува ще бъдат хармонични.

Ще има промени, но те ще се случват много по-бавно и доста по-плавно. Когато решаваме своите лични проблеми, ще имаме възможности за избори.



От 2023 г. до 2039 г. между Нептун и Плутон започва да се образува аспектът секстил. Това е положителен аспект, който не влияе толкова силно върху отделните хора, колкото върху човечеството като цяло.

Юпитер навлиза в Овен. Това е изключително важно. Първо понеже Овен е първият зодиакален знак. Всичко, свързано с него е ново начало. Нови инициативи, нови проекти.

2023 и 2024 години ще дадат нов старт на новите технологии във всички сфери на живота. В земеделието, в индустриите, свързани с производство на храните. В сферата на енергиите. И не на последно място с IT технологиите. И тези новости ще продължат през следващите 20 години.

През 2023 г. Меркурий ще бъде ретрограден 4 пъти и то все в земни знаци.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Мира Кунева ще научите още важни и полезни факти за 2023 година.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.