Гал Сасон: Първият за 2023 г. Ретрограден Меркурий приключи

0
182

Браво на Гал Сасон!

Гал Сасон, Сн: ФБ

Съветите на световноизвестния астролог са изключителни полезни.

Всяка година, три или четири пъти, планетата Меркурий променя своята посока на движение. Това движение провокира промени в поведението но хората.

Първият ретрограден Меркурий за 2023 г. започна на 29 декември 2022 г. и приключи на 18 януари 2023 г.

Какво не трябваше да правите по време на Ретрограден Меркурий?Гал Сасон обяснява, че Ретроградният Меркурий изисква нещата да се случват по два пъти.

Ако спонтанно си купите нов телефон в този период, той ще даде дефект и ще се наложи да си вземете друг.

Ако спонтанно решите да пътешествате, ще имате много проблеми по време на пътуването.

По време на Ретрограден Меркурий не е добре да подписвате нови договори, да правите промени по вече съществуващи, да сменяте своята работа, да се впускате в нови любовни авантюри и други.

През този период е добре да обърнете внимания на изминалите месеци и седмици. Да си направите анализ и равносметка за постигнатото и да начертаете своите планове за бъдещето. Но тяхното реализиране трябва да започне след като Ретрограден Меркурий приключи.

Сега вече отново можете да се върнете към обичайния си начин на живот. Смело планирайте и действайте. Но въпреки това не бъдете безразсъдни в постъпките си.

Не пропускайте видеото долу на Нова ТВ.

Топ астрологът Гал Сасон гостува при Гала в „На кафе“. От него лично ще научите още безценни съвети за настоящата 2023 г. Добре и вие да знаете тази полезна информация.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.