Алена с ексклузивна прогноза за 2023 година

0
267

Полезна информация за всеки

Алена с прогноза за  2023 г. – Годината на черния воден заек

Използвайте тези възможности на годината, за да живеете по-добре и да имате успехи.

Астрологът Алена гостува в предаването „Тази събота“ по БТВ.

Заедно с водещата Петя Дикова разговарят за аспектите на 2023 г., според китайския хороскоп. Това е Годината на черния воден заек.

Година 2023 е подвластна на вибрациите на числото 7 (2+0+2+3).



Годината се управлява от планетата Нептун. Ще има природни катаклизми, някои от които хората сами ще причинят. Като пожари, например, или преливане на реки, поради факта, че не са били почистени речните корита.

Алена предупреждава, че има и много забрани, които не трябва да бъдат пренебрегвани в Годината на черния воден заек. Например, не трябва да бъдат прекъсвани стари приятелства. Както и да не се и да не се създават нови приятелства на всяка цена. Подхождайте внимателно към хората, с които се запознавате в момента. И мислете преди да ги допуснете близо до вас самите.

Друга забрана е свързана с изневерите. Внимавайте! Тази година има огромни рискове от появата на нежелани бременности.

Алена прогнозира, че Годината на черния воден заек ще застави политиците в световен план да признават собствените си грешки. Но съвсем не е оптимист, че българските  политици ще го направят.

Алена припомня, че на 10 юли 2022 г. е правила прогноза. И прозряла, че ще има едно служебно правителство и още едно след него. Без да има редовно правителство.

Едва след новите предсрочни избори през 2023 г. ще бъде сформиран редовен кабинет.

Вторият ретрограден Меркурий ще обхване периода 21 април до 15 май 2023 г. Затова изборите не трябва да се провеждат в този период.

Явно държавниците са се вслушали в съветите на астролога. Защото новите предсрочни избори ще се проведат на 2 април 2023 г.

Не пропускайте и видеото долу. От въпросите на Петя Дикова и от обясненията на Алена ще научите още полезни съвети.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.