Стойчо Керев разкрива нови факти за извънземните

0
658

Отново браво на Стойчо Керев!

Стойчо Керев

Българският топ журналист и продуцент отново е подготвил приятна интелектуална изненада за неговите любознателни фенове.

В студиото на култовото българско предаване „Новото познание“ гостува писателят Христо Нанев.

Заедно с автора и водещ на формата  Стойчо Керев разговарят за извънземните. Този епизод е посветен на емблематичния астрофизик проф. Лъчезар Филип, който е радетел на убеждението, че извънземните съществуват и че те не са настроени враждебно към нас. И че те помагат на земните жители по отношение на високите технологии и не само.

Много хора вече са убедени, че извънземните наистина съществуват. Но дали е възможно земляните да се срещнат с тях, когато те акостират на планетата ни.



Писателят Христо Нанев връща лентата назад във времето. Защото в различни древни писания се говори за извънземните. Например шумерите. И е важно да знаем какво се е случило с тях и с хората  в древността.

На Атлантида извънземните с огромна лекота са пристигали при земляните. А тогавашните хора посрещали инопланетяните като богове.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на писателя Христо Нанев ще научите още интересна и непозната информация. Защото Христо Нанев дава примери с информация и от регресиите, които е правил.

***

Стойчо Керев отправя и една приятна покана към своите почитатели.

На 18 май 2023 г. от 19:00 часа в кино „Люмиер“ в столицата ще бъде представен новият филм на голям екран със заглавие „Пробуждането. Да излъжеш Матрицата.“ Билети се продават на касите на НДК. Стойчо Керев и неговият екип  Ви очакват.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.