Вижте най-разбиващите рекорди в екстремния пиърсинг

0
550

В класацията на Гинес за пиърсинг убедително водят дамите и с разбиващи рекорди оставят мъжката конкуренция далеч назад

Над три килограма пиърсинг „украсява“ тялото на абсолютната рекордьорка – Илейн Дейвидсън. Просто да се чудиш, как си бърше носа, ако кихне или хване хрема!

Илейн Дейвидсън - рекордьор по пиърсинг
Илейн Дейвидсън – рекордьор по пиърсинг

Родената в Бразилия дама е бивша медицинска сестра и сега живее в Единбург, Шотландия. Книгата на рекордите отбелязва през 2000 г. нейното първо постижение – 462 парчета метал, от които 192 по лицето. С годините техният брой постоянно се увеличава, за да надмине сега шокиращата цифра 9000, съобщава Илейн в своя сайт, като не пропуска да отбележи, че над една трета са на доста интимни за показване места. От Гинес признават нейния официален рекорд за пиърсинг с резултат 4225 метални парчета, регистриран през 2006-та. Мъжката конкуренция в рекордите на Гинес е IT-специалистът Ролф Бухолц от Германия, който заради екстремен пиърсинг с едва 432 предмета тази година не бе допуснат на международна конференция в Дубай.

пиърсинг
Пиърсингът на Ролф е далеч назад

Модата да се бодат нежните части на лицето, гърдите и дори гениталиите, не е от вчера. Туземките се смятат за изключително красиви, провесили от носовете, гърдите или ушите пера, разни дрънкулки и халки, а индианците са плашели врага, окичени с животински зъби.. Пиърсинг на пъпа обаче е имал право да носи единствено египетският фараон В днешно време, за да изтъкнат своята индивидуалност, мнозина носят дискретен или доста екстремен пиърсинг на деликатни и пикантни места.

пиърсинг - игленик
Да се превърнеш в игленик заради Гинес

Лекарите предупреждават, че този вид екстремно декориране на тялото крие сериозни рискове от инфекции и болести като хепатит или СПИН.



Друга крайност на рекордите по пиърсинг е превръщането в жив игленик. Доста болезнената процедура не е в името на красотата, а просто за идеята, защото после иглите се изваждат. И тук първенство държат дамите, вероятно защото държат повече на болка. Докато през 2010 г. американецът Ед Бърнст от Уайоминг се похвали с мазохистичното постижение от 1501 забити игли, миналата година заради Гинес сънародничката му Стейша Рандъл разби конкуренцията и надмина бившия рекордьор по екстремен пиърсинг – Тайсън Търк със 100 бройки, като се превърна в жив игленик с 3200 метални остриета в тялото си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.