Най-високият и най-ниският мъж на Земята вече са приятели (ВИДЕО)

0
450

Когато природата си прави гадни шеги с хората, те стават  големи приятели като най-високия и най-ниския мъж на Земята

Чандра Бахадур Данги е от Непал. Той влезе в „Книгата на Гинес“ като  най-ниският мъж на планетата, защото неговият ръст е едва 56,4 см, а е на 75 години.

Султан Кьосеин от Турция също влезе в „Книгата на „Гинес“, но той е най-високият мъж, който се е раждал на Земята, защото е висок  2,51 см, а е на 32 години.

Двамата герои от „Книгата на Гинес“ и приятели се срещнаха в Лондон. 

man-london
Най-високият и най-ниският мъж на Земята вече са приятели

Много хора си дават сметка, че родените с някакви дефекти, малформации или физически различните хора изпитват огромни трудности в живота не само заради своята физика, но и заради гадното отношение на околните към тях.



man
Много повече воля и упоритост да се справи с елементарните за останалите хора

Така, че те трябва да притежават изключително силна воля и упоритост, за да се справят със своите ежедневни и рутинни задължения като пътуване, пазаруване, домакинство и други. Но те трябва да имат още по-желязна воля, за да издържат на хорските нападки, подигравки, шушукане и други реакции на съжаление.

Все още има места по света, дори и в България понякога, където наричат хора в подобно физическо състояние изроди и уроди.

Други бягат от тях като дяволи от тамян, а правилния начин на поведение е да се държим с физически различните като с нормални хора.  С малки изключения, тези хора имат нормално работещ мозък и техният мисловен процес не протича по начин, различен от нашия.

А ако някой не харесва тяхната различна визия, най-добре е да не контактува с тях, вместо да ги обижда и унижава.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.