Млада жена купи за бебето си бисквити с червеи

0
217

Майката от Пловдив, Ренета Тодорова, била ужасена, когато, отваряйки пакета с вкусните бисквити, видяла мърдащите животни

Тази сутрин пореден скандал потресе българския ефир. Млада жена сподели в предаването по Нова ТВ „Събуди се…“, че е купила бисквити от популярна верига търговски обекти, които обаче се оказали с доста гнусна екстра, пише БЛИЦ.

Ренета Тодорова, майка на мъничко 10-месечно бебенце от Пловдив, споделя, че взела от магазина лакомството, за да направи закуска на своето дете. Но каква била изненадата й, когато се прибрала и решила да пристъпи към приготвяне на десерта.

biskviti
Майка купи за бебето си бисквити с червеи (Сн: БЛИЦ)

Отваряйки опаковката на бисквитите, младата жена видяла, че те са натрошени и са покрити с паяжина. Но това не било всичко. В този момент се размърдали живи червеи.

Шокираната майка веднага подала сигнал до Областната дирекция по безопасност на храните в град Пловдив. Служителите взели за проучване и бисквитите. Според предварителното становище на експертите червеите са се появили в пакета поради неправилно съхранение на продукта, несъобразено с изискванията на този род храни.



Потресената Ренета Тодорова разказа пред екип на Нова ТВ, че бисквитите са били произведени в Полша или поне така пишело на опаковката им. Но пък имало и адрес в Германия. Цената им е 1,45 лева.

След направената проверка в търговския обект, оттам са заявили, че ще изтеглят от пазара всички бисквити, в случай, че се окаже, че и в тях може да има от тези неприятни екстри.


сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.