Велико! Деца и родители: Чуйте мъдрите съвети на Митко Бербатов – те са за ваше добро

0
206

Браво, Бербо! Велик си!

Митко Бербатов в „Шоуто на Цитиридис“, Сн: БТВ

Супер точно казано и точно на място.

Дано повече български младежи, обаче, да се вслушат в твоя призив и да се откажат от пороците на новото време.

А новото време е опасно! Семейството и училището вече все по-трудно успяват да налагат дисциплина сред младите и подрастващите.  И това се оказва пагубно за бъдещите поколения.

Митко Бербатов  точно, кратко и ясно очертава проблемите на новото време. Сред които са алкохол, цигари, райски газ, наргилета и дори дрога. Но младите не ги възприемат като проблем, а като начин да бъдат пораснали и даже готини.



В същото време много точно определя какво би следвало да правят младите хора, за да бъдат наистина готини.

Ако подрастващите не слушат съветите на своите родители и на своите учители, нека да се вслушат в думите на Бербатов.

Димитър Бербатов е спортист – футболист от най-голяма световна величина. Милиони хора го познават по света, заради неговите спортни изяви в Тотнъм и в Манчестър Юнайтед.

Митко Бербатов живя много години в чужбина. И отлично познава реда и дисциплината зад граница. Те важат както за децата, така също и за възрастните.

Освен това Бербо създаде фондация за подпомагане на талантливите български деца. Благодарение на финансовата помощ на Фондацията на Бербатов, стотици, а може би вече и хиляди български млади таланти намериха начини да реализират своя спортен и интелектуален потенциал.

Няма смисъл да преразказваме прочувствените слова на Бербатов. Изгледайте лично видеото долу от предаването „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Родители, баби и дядовци! Призовете вашите деца и внуци да чуят думите на Митко Бербатов. И да последват мъдрите съвети, които им дава. Те са единствено и само за тяхно добро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.