Има ли печеливши стратегии за футболни залози?

0
274

Има ли печеливши стратегии за футболни залози?

Опитните бетъри знаят, че за регулярните печалби от футболни залози се налага използването на подходяща печеливша стратегия. Това е система от действия, водещи до желания краен резултат. Съществуват ли наистина подобни схеми, които са утвърдени във времето ще научите тук или като прочетете статията по-долу.

Защо да използвате стратегии за футболни залози?

Едно от основните предимства е наличието на систематични и последователни действия, които значително увеличават шансовете за печалби от безразборните и хаотични решения, залагащи изцяло на късмета. Когато има последователност от определени действия и решения може да са прави анализ на крайния резултат и лесно да се коригират грешките до постигане на максимума. В отделни случаи, напредналите играчи изграждат собствени алгоритми, които им дават конкурентно предимство, а други използват готовите и утвърдени системи от действия.

Има ли печеливши стратегии при футболните залози?

Никой все още не е измислил формула или схема, която да носи 100% гарантирани печалби и регулярни дългосрочни доходи. В никакъв случай никой не бива да разглежда футболните залози като вид работа за изкарване на реални пари от интернет. Това е по скоро забавление, а употребата на подходящи нискорискови системи могат да помогнат поне да не сте на минус или този минус да е минимален.



Какви видове печеливши стратегии за футболни залози има?

Футболът е доста непредсказуема отборна игра и крайният резултат зависи от множество, не контролирани от нас, фактори. Сред тях е състоянието на самия отбор, климатичните условия при провеждане на срещата, има ли контузени играчи и т.н. Съществуват и фактори, които са под наш контрол и точно от тях трябва да се възползваме — най-основният е умението да мислим. Ето няколко печеливши системи за футболни залози:

  • догонващи – наричана още Мартингейл, тази схема предвижда след всяка следваща загуба удвояване на сумата до достигане на печалба. За целта е задължително минималният коефициент да е 2,00;
  • равенство – онлайн букмейкърите дават високи коефициенти от порядъка на 3,50 и повече. Прилага се в случай, че в турнира има много равенства, или подобен резултат устройва и двата отбора;
  • над 2,5 гола – отлични условия за приложение е в случай, че и двата отбора в мача са атакуващи, голмайсторите и в двата тима са в добра форма и равенството не устройва никой от съперниците.

Какви допълнителни съвети дават напредналите играчи?

Редовно играещите потребители препоръчват на начинаещите да не се ръководят по емоциите си, всекидневно да следят спортните прогнози и да не употребяват алкохол по време на игра. Това дава допълнителни предимства и увеличава шансовете за познаване.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.