Ерос Рамацоти стана дядо за първи път: Честито!

0
326

Честито на цялото семейство!

Ерос Рамацоти вече е дядо на внуче момченце, Сн: ФБ

Кой би повярвал, че времето лети толкова бързо.

През 90-те години на ХХ век и в началото на ХХI век  Ерос Рамацоти покоряваше не само италианската и европейската сцена, но и световната.

Неговите хитове се изкачваха нагоре в музикалните чартове. Ерос направи изключително успешни дуети с легендите  Тина Търнър и Шер.

И ето, че онова симпатично момче вече е станало на 59 години. А от днес гушка и своето първо внуче, предаде Нова ТВ по материали на чуждата преса.



Внучето е момченце и се казва Чезаре. То е дете на дъщерята Аурора. 26-годишната Аурора Софи е дъщеря на Ерос и на Мишел Хунцикер. Красивата Мишел е актриса и ТВ водеща.

Бебето Чезаре се появило на белия свят в Швейцария в клиниката в Соренго в окръг Лугано.

Аурора Софи също е родена в Швейцария.

На видеото долу са баща и дъщеря – Ерос Рамацоти и все още бременната му дъщеря Аурора. Двамата участват не къде да е, а в шоуто на майката на Аурора  Мишел Хунцикер.

На 25 април 2023 г. Ерос Рамацоти пристига в България. Той ще изнесе концерт в зала „Арена Армеец“. Турнето ще се проведе в 60 града. София е сред тях. Факт е, че в България Ерос Рамацоти има много фенове. Те ще бъдат изключително щастливи да видят именития италианец на живо и да му пригласят по време на концерта. А може да извадят късмет и за един автограф.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.