Опознай класиката на стрийтуеъра с марка adidas

0
209

Опознай класиката на стрийтуеъра с марка adidas

Ако обичаш да знаеш какви са новостите в уличната мода, със сигурност си в крак с модата. Обаче има елементи от визията, които въпреки динамичните тенденции продължават да са топ и да ни впечатляват. Марката adidas има поне няколко стрийтуеър класически модела. По-долу представяме най-култовите продукти на марката. Кои от тях вече имаш и кои все още ти липсват?

Маратонки adidas Superstar

Това са наистина култови маратонки, така че не е чудно, че adidas продължава да ги осъвременява и да пуска модели в нови цветове. Обувките с „мида“ на върха са произведени от немската марка за пръв път през 1969 г. за баскетболисти, но бързо се оказват идеални за улична мода. Можеш да срещнеш суперстарите на всяка крачка – носят ги звездите и инфлуенсърите, както и обикновените хора. И ти ли искаш да ги имаш? Интересно ни е коя версия на евъргрийна ще избереш. Дали ще избереш чистата класика и ще си подариш юбилеен черно-бял вариант на модела Superstar? Или може би ще бъдеш щур и ще избереш един от цветните варианти? Можеш и да заложиш на дамските обувки adidas Superstar Bonega на платформа.



Daddy shoes – маратонките adidas Ozelia и adidas Ozweego

Т. нар. грозни обувки отново са на мода заедно с тенденциите от 90-те години и от няколко сезона триумфират в уличната мода. Ако говорим за класическите „daddy shoes“ на adidas – на най-голяма популярност се радват два модела – adidas Ozelia и adidas Ozweego – и двата са вдъхновени от стари обувки на марката. Първият има оригинален дизайн с динамична линия, а вторият – впечатляваща форма и интригуваща тръбичка на лицевата част. Също както и при модела Superstar adidas Ozelia и adidas Ozweego се предлагат в много разцветки. Ще избереш маратонки adidas в чисто черно, чисто бяло или може би в пастелно розово или морско синьо? Независимо от това кой вариант ще избереш, не забравяй, че култовият дизайн е най-важен.

Обувки в туристически стил – adidas Terrex

Време е за уникални маратонки. Обувките adidas Terrex са подходящи за всякакви условия и заслужават вниманието ти не само защото са функционални. Може да се каже, че дизайнът им представлява съчетание от спортни и туристически елементи – това е същността на аутдор стила, който от много сезони е част от стрийтуеъра. Предимството на серията adidas Terrex е това, че в нея има модели с различни фасони. Немската марка предлага техен вариант до глезена и над него. Избери този, който най-много ти допада и завладей бетоновата джунгла.

Култови суичъри adidas

Класическите продукти adidas са не само обувки, но и суичъри. На пазара се предлагат модели, които съчетават ретро бестселъри на марката с актуални тенденции. Например суичъра 3-Stripes Crew в черно, който се облича през главата, има класическите три линии на раменете и дискретно лого. Предпочиташ модели с цип? Избери суичъра adidas SS Track Top с бомбър фасон. Нека не забравяме и за класическите суичъри с качулка с логото Trefoil – тук винаги топ е култовият модел adidas Trefoil Hoodie, предлаган в много цветове. И отново независимо от това дали ще предпочетеш неутрални багри или ще заложиш на крещящи цветове, култовият фасон винаги е топ.

Още не си се сдобил с някой от изброените модели? В Sizeer онлайн и в някои магазини Sizeer ще купиш всички споменати емблематични продукти на немската марка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.