Най-добрите пролетни дамски парфюми

0
390

Най-добрите пролетни дамски парфюми

Смяната на сезоните се вижда не само на термометъра. Тъй като дните стават все по-дълги и слънцето наднича зад облаците, дрехите, гримът и дори прическата ни са по-цветни и пъстри. Затова и пролетните парфюми трябва да са по-свежи и феерични, с дъх на цветя и плодове. Тук обикновено преобладават нотки на цитруси, жасмин, мускус, роза и ванилия. Сладки аромати, но с носталгичен мирис на дъжд, създадени с грижа от най-добрите парфюмеристи, които чакат да ги откриете. В Parfimo.bg ще откриете изобилие от парфюми от най-популярните световни марки, които ще отговорят на изискванията дори на най-взискателните жени и мъже. В следващата статия ви препоръчваме четири от най-популярните дамски парфюми за пролетта.

Christian Dior J´adore

Със сигурност ще се влюбите се в аромата на дамски парфюм Christian Dior J’adore, който представлява ароматно олицетворение на женствеността. Парфюм, подходящ за преходния период от зимата към пролетта и лятото. Почитайки цветята иланг-иланг от Коморските острови, розите от Дамаск и жасмина от Самбак, J’adore Eau de Parfum обединява най-благородните цветя от градината. Ароматът на Christian Dior J’adore се отваря със свежо плодово ухание. Ще останете омагьосани от сладките нотки на пъпеш, сочна, прясно отрязана праскова, круша, свежа мандарина и бергамот заедно с пленителния аромат на магнолия. Класически, вечен и съблазнителен аромат от 1999 г.



Carolina Herrera Good Girl

Good Girl е символ на момиче, което е себе си, обича предизвикателствата и приключенията. Нейната естествена елегантност, чар и чувство за стил вдъхновяват всички. Парфюм Carolina Herrera Good Girl перфектно улавя вашата индивидуалност. С топлите нотки на канела, пачули, кедър, карамелизирани семена от тонка и сандалово дърво ще обгърнете любимия си във воал от съблазнителен аромат. Сложете най-високите си токчета и „малката си черна рокля“, напръскайте се с Good Girl и сте готови да се насладите на една вълшебна вечер.

HUGO BOSS BOSS Alive Intense

Парфюм, който ще ви спечели с интензивността си, неустоимата си ориенталско-дървесна композиция и модерния дизайн на флакона. Този уникален парфюм възхвалява смелостта на жените по света и ги предизвиква да се наслаждават пълноценно на всеки миг от живота. Той се отваря с освежаваща комбинация от лимон, магнолия, ябълка и мандарина. Сърцето бие в ритъма на градински чай, жасмин и роза, а основата е от кедър, сандалово дърво и мъх.

Dolce&Gabbana The Only One Intense

Италианският парфюм Dolce&Gabbana The Only One Intense (2020), съвършено женствен и неустоимо очарователен, носи съблазнителен контраст от слънчев портокалов цвят и загадъчна черна ванилия. Вълнуващ, дълбок и пристрастяващ аромат, който няма да ви накара да искате да го замените с друг. Той ще ви зареди със страхотно настроение за целия ден! Със съблазнителни нотки на кокос, топъл дървесен кашмир и водна лилия в сърцето и базови нотки на ябълка, сочна мандарина и кедър ще бъде перфектният аромат за дъждовна мартенска вечер.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.