Невена Николова облече още една световна знаменитост в свой тоалет

0
162

Браво на Невена Николова!

Невена Николова, Сн: ФБ

Невена Николова е завършила моден дизайн в Осло. Носител е на награда от принца на Монако Албер.

От години живее и твори в Лондон.

През последните години тоалетите, които Невена Николова изработва са от цветна ластична дантела. Но в повечето случаи предпочита пастелните тонове.

Тоалетът на Никол Шерцингел беше в бяло, обсипан с деликатни фини цветенца от дантела.



Вторият тоалет на Никол Шерцингер беше по-екстравагантен от първия, дело на българската дизайнерка Невена.  Цветът е гри. С него певицата Никол Шерцингерл се появи на музикалните награди “Грами”. Тогава музикалната компания HITCO организира ВИП музикално парти. На него присъставаха подбрани лица от музикалния свят.

Навена Николова има бутик и в София. Неин редовен клиент е съпругата на президента Радев Десислава. Десислава Радева е обличала рокли в гри, бежово, розаво и електриково синьо за различни официални държавни поводи.

Ема Томпсън беше една от първите последователки на Невена Николова в Лондон.

Тя се яви с черна рокля на българската дизайнерка на червения килим за филмови награди в Лондон преди няколко години.

Елизабет Хърли с рокля на Невена Николова, Сн: Невена Николова

Сега научаваме, че и талантливата звезда Елизабет Хърли също харесва и облича тоалети на Невена Николова. Дизайнерката лично сподели тази чудесна новина в социалните мрежи.

Тоалетът на Елизабет Хърли е в черно. Полата е със смела цепка над лявото коляно, която подчертава красивите крака на актрисата. Невена отново не изневери на своя стил и изработи горната част на тоалета от ластична дантела.

 В началото на април 2023 г. Невена Николова дава интервю за култовото предаване „На кафе“. Темата са предстоящите балове. Не пропускайте съветите и коментарите на българската дизайнерка със световна слава от видеото долу. Те са полезни не само за абитуриентките и техните родители.

 

***

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.