Стойчо Керев коментира неудобните истини за нас, за Земята и за Космоса

0
353

Браво на Стойчо Керев!

Стойчо Керев при Мартин Карбовски

Българският топ журналист и продуцент отново не задава въпроси.

Той е гост на неговия колега журналист Мартин Карбовски.  Дава отговори и прави коментари.

Когато стане въпрос за Космоса, едно от първите неща, за които се сещаме е Луната.

Много са споровете дали наистина човекът е стъпил на Луната или твърденията са поредната конспирация.Стойчо Керев незабавно свързва Луната с известния астронавт Игор Волк. Преди години Игор Волк гостува в предаването „Въпрос на гледна точка“. С българския топ журналист са провеждали и частни разговори за Луната.   А онова, което известния руски астронавт споделил няма нищо общо с официалната информация, която се тиражира по света.

Рептили и илюминати.

Квантовият свят, който ние за съжаление въобще не познаваме. За който проф. Лъчезар Филипов беше убеден, че съществува. И онази информация, която се получава от него.  Под формата на мисли или стихове, например.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Мартин Карбовски и от коментарите на топ журналиста Стойчо Керев ще научите още интересни и непознати факти.

***

Стойчо Керев отправя и една приятна покана към своите почитатели.

На 18 май 2023 г. от 19:00 часа в кино “Люмиер” в столицата ще бъде представен новият филм на голям екран със заглавие “Пробуждането. Да излъжеш Матрицата.” Билети се продават на касите на НДК. Стойчо Керев и неговият екип Ви очакват с огромно нетърпение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.