Гал Сасон: Ето какво следва след края на втория за 2023 г. Ретрограден Меркурий

0
251

Полезна информация

Гал Сасон, Сн: ФБ

Първият ретрограден Меркурий за настоящата 2023 г. започна още на 29 декември през 2022 г. и приключи на 18 януари 2023 г. Вторият Ретрограден Меркурий за 2023 г. започна на 21 април 2023 г. и приключи на 15 май 2023 г.

Гал Сасон обясни, че Ретрограден Меркурий изискваше нещата да се случват по два пъти. И се получава изкривяване на информацията. По тези причини трябваше да бъдете изключително внимателни.

Ако през този период имахте желание да започвате нови дейности и проучвания, трябваше да ги отложите за времето, когато Ретроградният Меркурий приключи.

Поради изкривяване на информацията през този период беше възможно да не догледате някои важни детайли в договорите, които подписвате или стоки, които купувате. И след време да разберете, че сте допуснали някоя грешка. Или пък да изберете стока, която в бъдеще ще даде дефект, който не сте успели да предвидите.



Гал Сасон отправи съвети по време на Ретрограден Меркурий да не подписвате нови договори, да не правите промени по вече съществуващите. Да не сменяте вашата работа, да не се впускате в нови любовни авантюри, да не предприемате разводи и други.

През този период беше добре да обърнете внимание на изминалите ви месеци и седмици. Да направите анализ и равносметка за постигнатото и да начертаете своите планове за бъдещето. Но тяхното реализиране трябва да започне едва сега, след като Ретрограден Меркурий е приключил.

И все пак не се хвърляйте с главата напред. Продължавайте добре да обмисляте вашите планове и действия. Защото вече вината няма да бъде на Ретроградния Меркурий, а ваша.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.