Най-бързият и лесен начин за премахване на уроки

0
3829

Всеки от нас трябва да знае как с един лесен трик може да премахнете нежеланите уроки и вредните последици от тях

Малко познат начин против уроки

Урочасването е действие, което хората правят съзнателно или не. Уроки могат да правят хора най-често с лоши очи, чиято негативна енергия достига своя „обект” и му повлиява зле.

Понякога хората, които урочасват могат най-чистосърдечно да ви се зарадват, но от очите им отново ще излезе лоша енергия и ще ви засегне, пише Петел.

А ето и какви са симптомите при уроки. Най-напред започва силно главоболие, за което няма никаква основателна причина. Следва общо неразположение, бърза умора от ежедневните ви действия, раздразнителност, смяна на настроенията.

Можете да развиете нетипична сънливост, апатия към всичко, което до вчера ви е доставяло удоволствие или ви е интригувало. А може би най-яркият симптом за уроки е липсата на успех на всяко едно от вашите начинания.



За да преодолеем сами лошите ефекти от урочасването, днес ще ви помогнем с един лесен и бърз трик. За целта са ви необходими само чист стъклен буркан, в който да сипем течаща вода.

След като напълним буркана, трябва да вземем щипка сол и да сложим във водата. После вземаме три кибритени клечки, които запалваме последователно една след друга.

По време на тази процедура изричаме думите „В името на Отца, и Сина, и Светия Дух! Амин!”.

След като и трите клечки са изгорели, трябва да бъдат сложени във водата.

След това се навеждаме над буркана и дванадесет пъти повтаряме следната молитва: „В името на Отца, и Сина, и Светия Дух! Амин! Моля те, Господи, защити своя раб Божий (рабиня Божия) от черно, кафяво, от сиво, от синьо, от жълто, от бяло, от моминско или мъжко, от детско око, от думи, от мисли, от зли хора. Не говоря аз, а говори Пресветата Дева Богородица, с устните си и със Светия Дух!”.

След като сте изрекли тези думи 12 пъти, три пъти се напръскайте с водата или напръскайте човека, засегнат от уроки, както и леглото и вещите му.

Винаги при пръскане повтаряйте думите: „В името на Отца, и Сина, и Светия Дух! Амин!”.

Ако не разполагате с време да правите и да изпълнявате този ритуал против уроки, купете си от църквата светена вода и се ръсете с нея.

Добре е вкъщи и на работа да имате по 1 шишенце със светена вода. Не забравяйте, че можете да ръсите и помещенията, но без банята и без тоалетната.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.