Вижте тези специални абитуриентки (+снимки и видео)

0
220

На „Добър час!“  на всички български абитуриенти

Късмет и успехи в живота!

Балове 2023, Сн: ФБ Даниел Панов – кмет на Велико Търново

Балове 2023 приключиха. Но емоциите все още са живи.

В търсене на нови и разнообразни идеи, част от абитуриентите тази година  зарязаха луксозните возила – джипове и лимузини. И се потопиха в една непозната за тях носталгия – тази на 80-те години на ХХ век.

Голям хит сред превозните средства тази година бяха ретро автомобили от времето на соца. Абитуриенти се появиха с трабанти и с лади. И успяха да развълнуват по-зрелите хора, които наблюдаваха баловете.



Други пристигнаха на бала с камиони в различни размери. Те също обраха овациите на любопитните граждани. По-дръзките се появиха и на мотори.

По отношение на дължината на дамските тоалети, тази година абитуриентките бяха заложили предимно на дълги рокли. Тук-там някоя къса рокля, тя е по-скоро изключение.

По отношение на цветовете, имаше всички основни цветове и техните разновидности. Зелено, тревисто зелено, резида. Червено, бордо, тъмно и светло лилаво, цикламено и други.

Особено впечатление направиха и тази година абитуриентките, които избраха тоалети с фолклорни мотиви. Такива имаше във Велико Търново, в Казанлък, в Пловдив. И те заслужават да бъдат показани пред цяла България. Защото тези момичета доказват, че българският дух е жив и ще живее вечно.

Абитуриенти 2023, Сн: ФБ Даниел Панов – кмет на Велико Търново
Абитуриенти 2023, Сн: ФБ Даниел Панов – кмет на Велико Търново
Балове 2023 –  красивата млада българка с фолклорна рокля е от Казанлък, Сн: ФБ

Най-атрактивна и най-смела се оказа абитуриентка от езиковата или търговската гимназия в Пловдив. Младата дама се появи в красива дълга бяла рокля с бродерия. С пафти на колана. И беше съпроводена от гайдар.

Не пропускайте тази емоция, запечатана от камерата на   „Living in Bulgaria“ на видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.