Ново 20: Братът на Анджелина Джоли я разделил с Брад Пит?!

0
639

Анджелина Джоли и Брад Пит са започнали да имат проблеми заради брата на актрисата!

Неземната красавица Анджелина Джоли е напуснала Брад Пит под влиянието на брат си. Това е най-новото твърдение в американската преса.

Анджелина Джоли, Брад Пит, Джеймс
Анджелина Джоли избра брат си пред съпруга си

Джеймс Хейвън, с когото Анджи е израснала, нямал свое семейство и затова често гостувал на сестра си. Той се сближавал все повече с племенниците си, които накрая дори започнали да му викат „татко“.

През това време Брад Пит често отсъствал по работа и Джеймс го замествал пред децата. Когато актьорът се връщал у дома, той заварвал една семейна идилия, но без себе си в нея.

Всичко това дразнело Брад и затова той вече открито не харесвал Джеймс. Неведнъж поставил условие пред Анджелина Джоли да не пуска брат си толкова често в дома им, но тя не се вслушвала в думите му.



Скандалите между брачните партньори постепенно се увеличавали, докато накрая не ескалирали напълно. В един момент Анджи трябвало да избира между мъжа си и брат си. Предпочела своята кръв, което довело и до развода й.

По време на брака си Пит неведнъж бил споделял пред приятели, че Джеймс много го притеснява и не го иска в дома си. Актьорът дори определил отношенията между жена му и брат й като доста странни за брат и сестра.

Например самият актьор бил ставал свидетел как Анджелина и Джеймс се разхождат голи един пред друг, без да се притесняват от телата си. Освен това, когато се прегръщали, понякога се и целували леко по устата.

Осиновените деца на Анджи и Брад откровено повече харесвали Джеймс и го предпочитали за свой баща. Това също дразнело Пит, който искал малко повече уважение след всичко, което е направил за тях.

Така, лека-полека Джеймс всял раздор между сестра си и съпруга й. Те подали документи за развод и може би това го е направило доста щастлив.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.