Анелия е на седмото небе от щастие: Честито, госпожо!

0
308

Честито!

Анелия вече е г-жа Захаринова, според slava.bg,  Сн: ФБ

Според проучване на slava.bg, певицата Анелия е станала госпожа Захаринова. При това напълно тайно. Без знанието на медиите и на феновете.

След годежния пръстен, който попфолк дивата получи на своя рожден ден, Анелия се похвали в социалните мрежи по интересен и оригинален начин. Тя публикува снимка, на която е с нейния любим Любомир Захаринов и написа:  „Обичам те, съпруже! Любов моя, живот мой!“.

От slava.bg коментират, че този пост е бил споделян стотици пъти от почитатели на Анелия.

Гласовитата певица продължава да се носи на крилете на любовта.



Попфолк дивата Анелия няма да забрави своя рожден ден 2023. На 1 юли, когато е родена, била на купон в заведение. Празникът бил в своята кулминация, когато получила пръстен и предложение за брак.

От известно време Анелия има връзка с бизнесмена Любомир Захаринов. Предприемачът изненадал своята любима като паднал на колене и я попитал дали ще се омъжи за него.

Този сакрален момент се случил извън заведението.

Анелия толкова се развълнувала, че се разплакала, писа тогава “Слава”.

Беше ясно, че следващата стъпка ще бъде сватба. Но не беше ясно кога точно.

Фенове на попфолк дивата споделят, че към момента двамата с Любомир само са разписали в гражданското. И че голямата сватба тепърва предстои.

Ще видим. По-важно е двамата да се обичат. Да се разбират. Да се чувстват прекрасно заедно. Без значение дали ще има голяма сватба, купон, гости и всички останали атрибути на едно подобно тържество.

На видеото долу е последната песен на Анелия със заглавие “Любо(в)”. Тя е посветена  на мъжа Любо – Любомир Захаринов. На когото вече Анелия е станала съпруга.

В песента се пее: “Любо(в), Ти дойде и каза край на сълзите! От щастие плаче ми се! Две ръце! Как ми пълнят очите! И тебе обича ми се!”

Преди време Анелия осъзнала, че точно Любомир Захариев е нейната голяма любов, а и той изпитва същите силни чувства към гласовитата и талантлива певица.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.