Стойчо Керев разкрива мистерии за невидимия свят, вибрациите  и здравето

0
417

Браво на Стойчо Керев!

Стойчо Керев

Българският топ журналист и неговият гост разискват интересна тема.

В студиото на култовото българско предаване „Новото познание“ гостува Вълко Чобанов.

В своя визитка за „Здравей, Здраве“ разказва, че се занимава от 30 години с  радиестезия.

В последните години специализира в сферата на приложната лечебна радиестезия. Разработва и произвежда различни продукти в помощ на  здравето. Провежда курсове за придобиване на основните умения за работа в сферата на лечебната радиестезия. Ежегодно провежда тридневен интензивен семинар в град Банско.Продуктите за здраве предстоят да  бъдат изпитани и в лабораториите на БАН.

Обича природата. Вярва в успешния изход и бъдеще на човешката цивилизация.

Разговорът започва с обяснения за резонанса на шума.

Това не е хипотеза, а реалност. На всеки 2 часа световните обсерватории и българските публикуват информация за този резонанс. Включително информация за геомагнитните бури и други.

В радиестезията човек трябва да развие способност да навлиза в информационното поле, за да черпи информация от него за здравословното състояние на пациента.

Лечебната радиестезия вече се изучава официално като втора специалност в медицинските университети в Русия, в Германия, дори и в консервативните държави Франция и Англия.

Тези вибрации са свързани със земното ядро. И всеки човек може да ги постигне. За да бъде полезен сам на себе си и на близките си. Но е важно да се знае, че ако се възгордее (гордостта е голям грях), тези способности ще му бъдат отнети.

Не пропускайте видеото долу.

От въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Вълко Чобанов ще научите още интересни факти за здравето, вибрациите и други.

***

Стойчо Керев се обръща с молба към всички свои почитатели. Подкрепете “Новото Познание” в Patreon 👉 https://www.patreon.com/novotopoznanie 

Станете член на канала 👉   в youtube.com.

Подкрепете ни в PayPal 👉 https://www.paypal.com/donate/?hosted…

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.