Свети Прокопий – непознатият лечител, покровител и скоростен помощник в нужда

0
217

Амин!

Свети Прокопий

Свети Прокопий е покровител на дома, на брака, на семейството и е бърз помощник на хората, които търсят партньор в своя живот.

Като покровител на брака и на семейството, Свети Прокопий много напомня на Свети Мина. А като покровител на пчелите препраща към Свети Харалампий.

Светецът е и  бърз помощник на „падащите“ и падналите в чисто физически смисъл.  За тава свое  лично чудо разказа Соня Анкова, чиито видеоканал „Храм“ в  ю-тюб набира все по-широка популярност – вижте  първото видео долу.  

Соня Анкова сподели, че докато снимала въпросното видео, в момента, в който пресичала пътя, паднала с камерата и със статива. Болката й била неописуема. Само  се молела  да няма нищо счупено –   крак или камерата.  Болката била ужасна! Докато си почивала и лежала на седалката в автомобила, изведнъж болката преминала. Сякаш никога не е падала. Не изпитвала никаква болка повече. Станала, изпълнена с енергия и с нови сили, без нищо да я боли повече.



Соня Анкова е убедена,  че това чудо станало по молитвите на Свети Прокопий! За което му благодари!

Негови чудотворни мощи има в храм „Свети Прокопий Йерусалимски“ в Сърбия. Както става ясно от първото видео долу на Соня Анкова.

Чудотворна икона на Свети Прокопий се намира в Храм „Свети Димитър“ в Асеновград. Вижте второто видео долу на Ивайло Мирчев – планински водач и екскурзовод.

Екипът на topactualno.com  пожелава Свети Прокопий да помогне на всеки от Вас, който потърси и неговата безценна помощ!

***

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.