Чудотворната икона на Пресвета Богородица „Всецарица“ лекува и най-тежките болести, дори рак

0
156

Амин!

Чудотворната Всецарица

Още един шанс за всички болни и страдащи.

Божията майка не изоставя хората в нужда. Поредното доказателство за това е чудотворната икона на Пресвета Богородица „Всецарица“.

От 2014 г. чудотворно копие на уникалната чудотворна икона Пресвета Богородица „Всецарица“ се намира в храм „Свети Атанасий“ във Варна, уведомиха от btvnovinite.bg.

Чудотворното копие е изработено от светогорски монах. То пристига в морската ни столица по инициатива на църковното настоятелство на храм „Св. Атанасий“ и с благословението на Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Йоан.



В пловдивския храм  „Света  Параскева“ се намира копие на чудотворната икона, чиито оригинал се намира в манастира Ватопед на Света гора, Атон. С благословията на Негово Високо Преосвещенство митрополит Николай всеки петък пред нея се четат молитви за страдащите от тази коварна болест.

Още за тази уникална икона в Пловдив ще научите ТУК.

Копие на Чудотворната икона на Пресвета Богородица Всецарица се намира и в Църногорския (Гигински) манастир „Свети безсребреници Козма и Дамян“. Не пропускайте първото видео долу на БГНЕС.

Песента, посветена на чудотворната икона Всецарица, можете да чуете на второто видео долу.

Музиката е композирана от старец Йосиф Ватопедски. Текстът е написан от иконом Константин Стойчев.  Аранжиментът е дело на на  Владимир Симич.  Изпълнител на песента е  Антонио Симеонов.

Екипът на topactualno.com  пожелава здраве  на всеки от Вас, който потърси помощ от Божията майка Всецарица!

 

 

***

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.