Иван Звездев приготвя най-бързата, най-лесната и чудно вкусната

0
2928

Чудна е

Звездев

За да изпълните тази рецепта на българския топ кулинар е необходимо да нарежете лука на дребно.

А пък картофите на кубчета.

Включвате вашия мултикукър на програма соте – пържене. Наливате олио. Щом олиото загрее, слагате нарязания лук.

Пържите го 1 минута. Добавяте каймата. Разбърквате непрекъснато в продължение на 2 до 3 минути или докато тя  побелее. Посолявате и  подправяте с червен и с черен пипер.



Слагате чубрицата и нарязаните картофи. Добавяте нарязаните на ситно домати. Сипвате 1  чаша вода – 160  милилитра.  Затваряте мултикукъра  и включвате на режим супа – на  20 минути.

След като времето за готвене изтече (20  минути) вашата мусака е готова за сервиране.  Но можете да й направите и заливка.

За заливката е необходимо хубаво да размесите яйцата, брашното и киселото мляко. Разпределяте ги  добре по цялата повърхност на вече приготвената мусака. Мултикукъра  включвате на програма за печене –  15 минути. След това вашата мусака е готова за сервиране.

Не пропускайте видеото долу от българската топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara“. Лично от Звездев ще научите още интересни, важни и полезни съвети. Те са важни за всяко домакинство.

Екипът на topactualno.com Ви пожелава наслада, докато си хапвате от чудната мусака в мултикукър  по препоръка на топ кулинара Иван Звездев.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.