Футболистът Кирил Десподов влиза в ново амплоа: Честито!

0
117

Честито!

Кирил Десподов влиза в ново амплоа, Сн: ФБ

Кирил Десподов получил предложение да запише песен. И то в дует с обичания гръцки изпълнител  Триандафилос Хаджиниколау.

Триандафилос Хаджиниколау чул как Десподов пее „Звъня ти, за да ти кажа“.

Кирил Десподов изпял песента в Хелзинки в ресторанта, в който отборът, в който играе, вечерял. Точно по български Кирил се покачил на стол с микрофон в ръката.

Тази песен е изключително популярна в съседна Гърция. Феновете на ПАОК празнуват отбелязаните голове с нея.



Песента е особено популярна в Солун, тъй като публиката на ПАОК празнува отбелязаните  голове с нея, припомниха от gong.bg.

По този повод гръцката звезда участва в предаване на Радио „Метрополис 95.5“ и тогава сподели за  разговорите, които провежда с българското крило на ПАОК: „Говорим с Кирил Десподов. Тази песен е неговият чар. Кирил е невероятно момче и впечатли абсолютно всички с песента в ПАОК. Изпълнението му беше искрено и емоционално. Наистина се радвам за него, той е специален играч“.

Самият Триандафилос Хаджиниколау  на младини играл мач, но се наложило да избира между музиката и играта. „Зет ми е голям фен на ПАОК, моят племенник играе за ПАОК, името му е Лагоянис и се надявам един ден да  има добра кариера. Подкрепям Реал Мадрид на международно ниво. Играх в Родос като малък и съм ритал по ниските дивизии на Додеканезите.

„Предложих на Кирил да направим дует, когато го чух да го пее. Синът ми играе за Ювентус и му изпратих видео. Той каза, че би искал един ден да бъдат съотборници. Щом отворят стадионите, искам да дойда на стадион „Тумба“, за да видя Кирил Десподов отблизо. И когато той вкара гол, целият стадион да запее песента“, казва Триандафилос  Хаджиниколау, уведоми БТА.

Екипът на topactualno.com   пожелава успех на големия и талантлив български футболист Кирил Десподов в неговите нови изяви като певец!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.