БГ актьор ще играе в сериал с нарада „Еми“

0
171

Браво!

Младият актьор Юлиан Костов ще участва в сериал с нарада  „Еми“, Сн: ФБ

Чудесна новина и признание за българския талант.

Младият български актьор Юлиан Костов ще участва в третата част на сериала на HBO  „Белият лотос“. Сериалът е носител на наградата „Еми“ за оригинален сериал на HBO.  Това уведомиха  от Warner Bros Discovery  за България и цитирани от Дарик.

Премиерата на третата част вече е насрочена за 2025 г.

Изборът на талантливия Юлиан Костов за този хитов сериал потвърждава заслуженото място на българските актьори на голямата международна сцена, коментираха от Warner Bros Discovery.



И припомниха  за ролята на Юлиан Костов  в „Сянка и кост“ и за  Мария Бакалова.

„За последните шест месеца проведох 40 кастинга. Това означава и 40 отказа, сподели
Юлиан Костов.  „но това не ме притеснява“, коментира той.

Снимките на „Билия лотос“  ще започнат през месец  февруари 2024 г. Ще се провеждат в и около  Банкок и Кох Самуи, Пукет.

Първата част на сериала „Белият лотос“ получила 20 номинации за наградите „Еми“ в 13 категории и извоювала 10 победи.

Втората част, чиято премиера се състоя  през месец декември 2022 г., действието се развива в Сицилия. Сериалът получи тогава 23 номинации за „Еми“, включително и за най-драматичен сериал. Но се увенчава само с 5 победи.

Младият Юлиан Костов е познат на феновете на HBO в България с неговите роли в „Подстанция Темпъл“, в „Централа Берлин“, в „Аз, вещицата“, както и в други различни международни продукции. Изборът на талантливия българин сред актьорския състав на този хитов сериал потвърждава мястото на българските  актьори на международната сцена. Така  България присъства на картата на международната развлекателна сцена.

„Нищо, което мога да напиша, не може да отговори на това как се чувствам. Просто съм повече от щастлив, благодарен и развълнуван да се присъединя към този екип от страхотни артисти в 3-я сезон на „Белия лотос“, сподели талантливият Юлиан в своя профил  в социалните мрежи.

Екипът на topactualno.com  пожелавана талантливия и вече международно признат Юлиан Костов здраве, упоритост и още много световни изяви!

***

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.