Неочаквано: Брадата на мъжа разкрива и неговия характер

0
82

Брадата може да бъде оформена по различни начини

Формата на брадата разкрива характера

В предаването „На кафе“ по Нова ТВ участниците коментатори правят анализ на различните видове бради и характера на съответния мъж.

Например, мъже, чиито бради покриват цялото им лице са самоуверени. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието. Имат силна воля и знаят какво искат от живота, защото разчитат на себе си. Лишени са от суета.

Мъжете, чиито бради са дълги, но добре оформени и поддържани, са надарени с търпение. В същото време са настойчиви, защото обичат да преследват своите цели.

Суетни, емоционални и нетърпеливи са онези мъже, чиито бради са тип катинар – окосмяването е само под носа и под долната устна. Бузите са гладки и без окосмяване.



Труден характер имат мъжете, които оформят своята брада тип английски. Те оставят само тънка ивица окосмяване по бузите си. Нямат окосмяване под носа – над горната устна. Тези мъже проявяват интелектуален ум. Изявяват се като художници, фотографи,     преводачи, дори писатели.  Прецизни са в своята работа, затова могат да се изявят като отлични бижутери.

Още интересна информация ще научите от видеото долу.

Човешкият нос е не само важен анатомичен орган, чрез който дишаме. Формата на носа е изключително показателна за характера на човека.

Науката френология определя характера на всеки човек според чертите на неговото лице.

Отделните етноси имат различна форма на носа.

Например древните римляни са имали големи носове.

Индианците имат гърбави носове.

Носовете на африканците са широки и месести.

Европейската раса има носове с най-разнообразни форми.

Тук могат да бъдат открити всички разновидности.

Интересна информация за характера на човек, определен от формата на неговия нос, откриваме в сайта tophealthnews.net, публикувана на български в Дунав мост.

Още можете да научите ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.