Мъжете от кои зодии си пасват идеално с жената Водолей?

0
9882

Умна, интелигентна, иновативна и смела

Жената от зодия Водолей търси умен и духовен мъж, сн. ФБ

Такава е жената Водолей и не всички мъже й подхождат.

Защото тя не се впечатлява от материалното, а от духовното и интелигентните разговори.

Тя има изисквания към партньора до себе си. И не всеки мъж може да покрият тези критерии.Ето кои мъже подхождат на дамите от зодия Водолей.

Жените от зодия Водолей са склонни да поемат рисковете на живота и да се впускат в различни приключения.

Мъжете от зодия Овен са идеалния партньор и отговарят на тези изисквания. Те споделят увлечението им по наука, култура и изкуство, което може още повече да ги свърже.

Нежната половина на зодия Водолей си пасва идеално и с мъжете от зодия Везни. Мъжете Везни обичат да са в хармония с околната среда.

Това е много приемливо за дамите Водолеи, които искат да са в синхрон с индивидуалността и социалната среда, пише Актуално.ком.

И двете зодии имат афинитет към красотата и изкуството, и това може да ги свърже в едно идеално цяло. Везните са една чудесна комбинация за жената Водолей.

Близнаците са едни много интересни мъже. Те умеят да комуникират. И са идеални за жените Водолеи, които обичат интелектуалните разговори, както и смислените дискусии.

Дамите от зодия Водолей се чувстват комфортно в такава компания. Както и да споделят идеите си и погледа за живота с мъжете от тази въздушна зодия.

Затова дамите водолеи си пасват идеално с този въздушен знак.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.