Най-необикновеният талант: Малко пухкаво куче говори като човек (ВИДЕО)

0
534

Кой би повярвал, че едно малко и сладко бяло куче може да говори като човек? Сега ще се убедите сами, защото имате нагледно доказателство

В риалити формата Britain’s Got Talent 2015 – „Великобритания търси талант“ се появи най-необикновеният талант.

Той е малко и сладко, женско пухкаво куче, което се казва Уенди.

Младата космата дама е наистина невероятна и с право носи огромна радост на нейния стопанин от Париж Марк Метрал (61-годишен), който я представи пред света.

Ако не разбирате английски език, не се притеснявайте. Преместете плъзгача на 1,45 минута, за да чуете и да се насладите как малкото бяло и сладко куче отговаря на въпросите на своя стопанин  като човек, но също така може и да пее, като произнася думите от песента.



wendy
Това е уникалното куче Уенди, което говори и пее

След като номерът с уникалното куче Уенди свърши и тя бързо и срамежливо се скри зад кулисите, журито определи изпълнението на Уенди като историческо.

А на въпроса как така Марк е успял да я накара да научи тези думи, той отговори, че Уенди е изключително умна.

*********

Ако се върнем назад във времето, отново в добрата стара Англия в края на 70-те години на 20 век, не можем да не си спомним за онзи невероятен и забавен криминален сериал „Ланс Линк, тайният агент“, в който участваха само шимпанзета, облечени като хора.

Но това съвсем не беше всичко. Тези невероятни космати актьори говорят по телефона, стрелят с оръжие, карат спортни и тузарски автомобили, и какво ли още не.

Спомнете си за тях и техните невероятни изпълнения  от видеото ТУК.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.