Гал Сасон: Ретрограден Меркурий започна: Ето защо е толкова важен!

0
118

Ретрограден Меркурий действа

Гал Сасон, сн: ФБ

Този ретрограден Меркурий започна на 1 април 2024 г. и приключва на 25 април.

Гал Сасон обяснява, че Ретроградният Меркурий изисква нещата да се случват по два пъти. И се наблюдава изкривяване на информацията. По тези причини трябва да бъдете внимателни.

Ако предварително сте планирали ваши дейности. Пътувания, покупка на имоти, автомобили, ремонти и други. Провели сте необходимите преговори и проучвания, можете да си довършите делата.

Но ако сега започвате тези дейности и проучвания, е по-добре да ги отложите за времето, когато Ретрограден Меркурий приключи.Поради изкривяване на информацията през този период е възможно да не догледате някои важни детайли в договорите или в самите стоки. И след време да разберете, че сте допуснали грешка. Или да изберете стока, която ще даде дефект, който не сте успели да предвидите.

Гал Сасон съветва по време на ретрограден Меркурий да не подписвате нови договори, да не правите промени по вече съществуващите. Да не сменяте вашата работа, да не се впускате в нови любовни авантюри и други.

През този период е добре да обърнете внимание на изминалите месеци и седмици. Да си направите анализ и равносметка за постигнатото и да начертаете своите планове за бъдещето. Но тяхното реализиране трябва да започне едва, след като Ретрограден Меркурий приключи.

Екипът на topactualno.com Ви пожелава ретрограден Меркурий да не оказва негативно влияние и да не Ви прави нещастни!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.