Обичан светец твори чудеса в този храм

0
534

Амин!

В този  храм се случват много чудеса

Едно уникално духовно място, което всеки вярващ трябва да пости. След молитва в храма на любимия светец,  се случват много чудеса.

Когато отидете във Велико Търново, не пропускайте и параклиса на Свети Мина. наред с другите уникални храмове – „Свети Никола“, „Света Марина“, „Въведение Богородично“ и други.

Преди 25 години параклисът е съграден със средствата на благочестиви християни. Осветен е от Негово Високопреосвещенство митрополит Григорий Великотърновски.

В олтара на параклиса е вградена частица от мощите на Свети Мина.



Когато посетите търновския храм на Свети Мина трябва да знаете, че свещите се купуват вътре в параклиса, а се палят само вън.

Вътре в параклиса ще се помолите за онова, от което имате нужда. А след това ще си запалите свещички за здраве. Той е изключително удобен, защото в него можете да се усамотите, докато отправяте своите молитви към Свети Мина.

Параклисът е разположен до полицията и парк Марино поле в центъра на  историческата и духовна столица на България Велико Търново.

Не пропускайте видеото долу. То  е част от предаването „Иконостас“ на доц. д-р Мариян Стоядинов и Любомир Върбанов на „Нова ТВ“. 

Ще научите изключително интересна информация за силата на Свети Мина, лично от човека, който е съградил този уникален и полезен параклис.

Екипът на  topactualno.com  пожелава на всеки от вас чудесата да не ви подминават!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.